Nyheter

inför filmning av stammarna imorgon fredag.

Trots stoppet som drabbade A-uppgången igår, räknar Samsons med att hinna färdigt med spolningen av våra stammar under dagen idag, torsdag.

En viktig anledning till att vi spolar stammarna är för att kunna filma dem och se i vilket skick de är. Detta är avgörande för att vi ska kunna planera underhållet och förhoppningsvis undvika en stamrenovering.

Sålunda vill vi ha en så bra filmning som möjligt. Det ni kan göra för att hjälpa föreningen imorgon är att undvika att använda avloppen under de tider ni ser i schemat nedan. Under 90 minuter behöver Samsons få filma utan att det kommer något i rören som de filmar. allt som kommer farande sätter sig på linsen och vi får en sämre film. Ju bättre film desto bättre underlag för föreningen.

Därför ber vi er alla att inte använda toalett, handfat, vaskar, tvättmaskiner eller diskmaskiner under följande tider:

C- huset 08.00 - 09.30

B-huset 09.30 - 11.00

A-huset 11.00 - 12.30

Skulle det vara så att ni behöver en toalett under tiden er stam filmas eller, vill träffa Anders ur styrelsen, så är ni välkomna till Ramverkstan som föreningen disponerar under denna veckan.

Vi kan konstatera att vi fått mycket bra hjälp och trevligt bemötande under hela veckan, så vi hoppas vi kan få hjälp också med detta imorgon.

/Styrelsen